Alle locaties

Historische locaties en hotels

Op zoek naar een historisch hotel of locatie voor een vergadering, diner, receptie, feest of ander evenement, zoek eenvoudig zelf op de website van Historia Events of maak gebruik van ons gratis locatieadvies. Ruime keuze uit prachtige historische locaties in Nederland en in de rest van Europa. Denk bij historische locaties bijvoorbeeld aan kastelen, paleizen, landhuizen, kloosters en kerken, oude fabrieken, boerderijen of een klassiek hotel.

Unieke locaties

De locaties van Historia Events zijn altijd historisch, variƫrend van net voor de Tweede Wereldoorlog tot vele eeuwen geleden, sommige gaan zelfs terug tot de 11e eeuw.
Maar al deze unieke locaties hebben gemeen dat ze uitstekend geschikt zijn voor het organiseren van evenementen of voor een bijzondere overnachting.

Persoonlijk advies

Historia Events vindt de kwaliteit en uitstraling van de locaties heel belangrijk, en daarom worden zoveel mogelijk locaties en hotels bezocht, waar ook in Europa. Hierdoor kan Historia Events u ook persoonlijk en op basis van eigen kennis en ervaring adviseren.

Laad meer locaties

Meer historische locaties zien? Pas je zoekopdracht aan