Congreslocaties

Historische congreslocaties

Elk congres vraagt om een passende locatie. Dat geldt ook voor andere bijeenkomsten zoals een seminar, aandeelhoudersvergadering, jaarvergadering of productpresentatie. Wilt u een congres organiseren in een inspirerende ambiance, dan is een bijzondere en unieke congreslocatie zeker aan te raden. Historische locaties geven uw congres of andere bijeenkomst altijd iets extra’s. Of het nu in een kasteel of landhuis is, in een kerk of klooster, een industriële locatie of misschien in een klassiek hotel, Historia Events heeft een groot aantal historische congreslocaties in haar bestand, voor hele kleine tot hele grote groepen. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa.
Historia Events helpt u als specialist in historische locaties en hotels in Europa graag verder met het vinden van uw gewenste locatie.

Historische gebouwen met moderne voorzieningen

Hoewel de gebouwen historisch zijn, zijn alle voorzieningen zoals AV, licht en geluid, state-of-the-art en voldoen ze aan alle hedendaags gestelde eisen.

Zelf zoeken of persoonlijk advies

U kunt uw historische locatie online zelf zoeken op deze website, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor persoonlijk gratis locatieadvies en bemiddeling.

Laad meer locaties

Meer historische locaties zien? Pas je zoekopdracht aan