1875
Spa resort


Het mondaine 5-sterren hotel Steigenberger Grandhotel Belvédère is gevestigd In het schilderachtige kuuroord Davos, in het Zwitserse kanton Graubünden. Het hotel, dat op 1.560 m boven de zeespiegel ligt, verwelkomt u in stijl. Het gebouw dateert uit 1875 en combineert de discrete elegantie van het verleden met het sprankelende heden. Het is zowel in de zomer als in de winter een unieke locatie, met 279 km ski pistes en 700 km aan wandelroutes in de directe omgeving.
U verblijft aan een promenade met mooie winkels, restaurants en musea. Het Kurpark en de Vaillant Arena liggen op slechts 3 minuten loopafstand.

Net als het hotel zelf hebben ook alle 96 kamers en 30 suites een historische uitstraling, ze zijn charmant en chic met modern comfort, en de meeste kamers hebben een prachtig uitzicht op de bergen. U kunt genieten van exclusieve diners in The Belvédère, van Zwitserse en internationale specialiteiten in Bistro Voilà en van diverse Zwitserse fondue variaties in de Romeo & Julia taverne.

Historia

In 1875 werd de Belvédère geopend als een spa resort, en werd uitgebreid in 1912-1913. Sinds de dertiger jaren is het hotel gastheer geweest van diverse internationale beroemdheden.

In het voorjaar van 1980 heeft de Steigenberger Vastgoedgroep het gebouw gekocht en het is nog steeds in hun bezit. Tussen 2001 en 2008 werd het gebouw uitgebreid gerenoveerd. De familie Steigenberger heeft de werkmaatschappij in 2009 verkocht, maar het eigendom van het Steigenberger Grandhotel Belvédère is in haar bezit gebleven.

Elk jaar is het Grandhotel Belvédères de thuisbasis van een groot aantal staatshoofden en regeringsleiders tijdens de Annual Meeting in Davos waar thema’s over de toekomst van de wereld worden besproken.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Dineren Vergaderen Congressen Wellness