1880
woonhuizen


Het Sercotel Infanta Isabel Hotel in Segovia is een uniek en comfortabel hotel, gelegen aan het belangrijkste plein van de stad, de Plaza Mayor. Het hotel ligt op slechts tien minuten lopen van de bushalte en 15 minuten rijden van het AVE treinstation. Segovia ligt in het midden van Spanje in de autonome regio Castilla y Léon, ten noorden van Madrid.

Aan de elegante inrichting van het Infanta Isabel Hotel is veel aandacht besteed. Het hotel beschikt over 37 goed uitgeruste kamers. Het is niet alleen perfect voor vakanties maar ook voor zakenreizen, vanwege de twee zalen met alle benodigde technische voorzieningen.

Het gehele hotel beschikt over gratis WIFI.

Historia

Voordat Sercotel Infanta Isabel Hotel werd geopend, bestond het gebouw waarin het hotel is gevestigd uit verschillende woonhuizen, gebouwd in 1880 aan het bekende plein Plaza Mayor.
Het hotel is genoemd naar de Infanta Isabel de Borbón y Borbón, geboren in Madrid in 1851, dochter van Isabel II en Francisco de Asis de Borbón. Ze was zo nauw verbonden aan Segovia, dat koning Juan Carlos I de opdracht gaf om haar stoffelijke resten over te brengen naar La Colegiata de la Santísima Trinidad del Palacio de la Granja in Segovia.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Dineren