Hotel Ernst Sillem heeft onlangs een nieuw restaurant met live cooking gerealiseerd.
Bij een nieuw restaurant hoort ook een nieuwe naam: restaurant Rexdaelder. De naam heeft een link naar de rijke geschiedenis van het hotel. In 1694 kocht Justus van Ewijck het landgoed voor 100 rexdaelders, waar later het koetshuis op werd gebouwd. Een stukje geschiedenis is in bar Rexdaelder verwerkt met diverse bewaarde objecten uit het verleden.
Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal in restaurant Rexdaelder. Er is een open keuken met verrassende elementen. De koks koken live op natuursteen en maken de gerechtjes op maat klaar voor de gasten. De beefcraft zorgt voor een stoere grill beleving. En de huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot, een open koelsysteem dat niet alleen functioneel is maar ook een ware eyecatcher. Ronald Hansman, de nieuwe chef-kok, geeft samen met zijn keukenteam vorm aan het vernieuwende food concept.
Het groene park rond het hotel is door een nieuwe pui in het restaurant een onderdeel van het restaurant geworden. In combinatie met de natuurlijke materialen met kleuraccenten in petrol, mosterd en grijs, heeft het restaurant een sfeervolle, warme uitstraling gekregen.
De Forumzaal die aan het restaurant grenst, is tevens gerenoveerd. Het is een multifunctionele zaal geworden met een warme uitstraling en de nieuwste technieken voor zakelijke meetings. Ook is deze zaal uitstekend geschikt voor private dining.
If you want to know more about this location, for example availability and possibilities, we are happy to help you.