1912
hotel
Het NH Schiller ligt in het bruisende hart van de stad, aan het Rembrandtplein. Het hotel biedt drie gerenoveerde, zonnige ruimtes, die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en besloten diners, met een maximum capaciteit van 12 personen per ruimte.

Uw verblijf wordt veraangenaamd door de prachtige authentieke elementen in art-decostijl.

In Brasserie Schiller waant u zich in Parijs en hier kunt u uw vergadering afsluiten met een borrel, high tea of diner.

Met de invoering van het Ecomeeting vergaderconcept geven alle NH Hotels concreet inhoud aan de ambitie om de meest duurzame organisatie binnen de hotelindustrie te worden. De hotelketen heeft duidelijke doelen gesteld om voor 2012 20% te bezuinigen op CO2 uitstoot, energiegebruik, watergebruik en afvalproduktie. Naast de standaard vergadervoorzieningen biedt NH tijdens een Ecomeeting zonder extra kosten: efficiënt gebruik van water en energie, producten met een eerlijke oorsprong, gebruik van materialen met een lage belasting voor het milieu en optioneel compensatie van de CO2 uitstoot.

Prijs: op aanvraag (afhankelijk van de datum, groepsgrootte, aantal dagen, etc. Ook vergaderarrangementen van een halve dag, in- of exclusief lunch, zijn mogelijk.
Een beamer is op aanvraag gratis beschikbaar (in de zalen van max. 100m2). In de grotere zalen is de prijs van de beamer op aanvraag.

U kunt uw vergadering afsluiten met een high tea, borrel of diner.
Bij “hotelovernachtingen” vindt u de mogelijkheden om in dit hotel te overnachten. Zo sluit u uw vergadering af met een historische overnachting.

 • Vergaderarrangement
  (Prijs op aanvraag)  

  • Plenaire vergaderzaal
  • IJswater en snoepjes in de zaal
  • Gebruik van flipover en overhead projector met scherm.
  • Gratis gebruik van stiften, pennen, correctiewissers e.d.
  • Onbeperkt koffie en thee tijdens bijeenkomst
  • Exclusieve “Eating Meeting”, een verrassingsbuffet in de ochtend, met zoete delicatessen, vers fruit en vruchtensap
  • Uitgebreid lunchbuffet