17e eeuw
grachtenpanden
Hotel Estheréa beschikt over drie stijlvolle vergaderruimten voor groepen tot 24 personen. Naast notitieblocs, pennen, mineraalwater, zoetigheden en een uitgebreid koffie- en theebuffet met eigen Nespresso-machine, verzorgt het hotel ook graag uw ontbijt, lunch of borrel voor, tijdens of na uw bijeenkomst.

De bibliotheek is een intieme vergaderruimte en biedt plaats aan maximaal 8 personen. Deze ruimte heeft twee ramen die uitkijken op onze binnentuin.

De Herenkamer biedt plaats aan maximaal 12 personen en heeft drie grote ramen die uitkijken op de gracht. Bibliotheek en Herenkamer kunnen ook geschakeld worden en als één ruimte fungeren.

De Suite van Oranje is de grootste vergaderruimte en biedt plaats aan maximaal 24 personen. De suite heeft drie grote ramen die uitkijken op de Spuistraat.

Alle vergaderruimten beschikken over airconditioning, draadloos internet, een dvd speler en een lcd- scherm. Een beamer met scherm en een flip-over zijn gratis beschikbaar. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in de ondergrondse parkeergarage.