1617
hoofdkwartier WIC
Het West-Indisch huis was jarenlang de plek waar Amsterdammers officieel in het huwelijk traden. En trouwen kan hier nog steeds. Van de huwelijksvoltrekking en receptie en diner tot een dansfeest dat tot de kleine uurtjes doorgaat.

Het Huis vormt met zijn besloten binnenplaats en grote stijlvolle zalen een prestigieuze omgeving.
De binnenplaats is echt uniek; ondanks de ligging van Het Huis midden in het centrum van Amsterdam, zult u de rust en stilte ervaren zodra u de poortingang aan de Herenmarkt binnenkomt. De romantische en authentieke sfeer van het pand is het ideale decor voor het vieren van uw gehele trouwdag. Uw bruiloft, uw persoonlijke stijl! Niets is hier standaard en alles kan anders! Het West-Indisch Huis is ook een prachtige entourage voor uw trouwreportage. De gehele locatie staat altijd exclusief tot uw beschikking.

De culinaire invulling van uw trouwdag heeft een directe invloed op de totale beleving. De koks van de huiscateraar zorgen voor de culinaire invulling: met dagverse ingrediƫnten, de modernste technieken en enthousiasme bereiden zij de smakelijkste gerechten. Van mierzoete cupcakes, een geweldig meergangendiner tot de borrelhapjes op uw feestavond. De verrassingen zit hem niet alleen in de gerechten, maar ook in de creatieve presentatie ervan.

Het West-Indisch Huis is een officiƫle trouwlocatie en draagt het NTBO keurmerk trouwen.