1928
boerderij


Hotel & Restaurant Lubbelinkhof is een 4 sterren hotel in Odoorn / Emmen - Drenthe, voorzien van luxe, sfeer en comfort. Met oog voor ieder detail is een verrassende atmosfeer ontstaan binnen de karakteristieke boerderij. De combinatie van oude elementen, de rust, ruimte en het modern en sfeervol gestylde interieur geeft een unieke uitstraling. Omgeven door het groen van het rustieke Odoorn, met tal van mogelijkheden op cultureel en recreatief gebied zoals fietsen en wandelen is Lubbelinkhof hét hotel om stijlvol en culinair te genieten.
Ongestoord in een rustige, sfeervolle atmosfeer uw vergadering, cursus, training, presentatie of congres organiseren? Hotel & Restaurant Lubbelinkhof beschikt over enkele ruime comfortabele vergaderzalen. In overleg bespreken de medewerkers van Hotel & Restaurant Lubbelinkhof met u invulling van de meeting. U geeft alle zorg voor een goed verloop uit handen en u bespaart veel tijd. Met alle faciliteiten, de juiste mensen en een uitmuntende culinaire invulling wil het hotel graag een bijdrage leveren aan uw zakelijk succes.

Historia

Hotel Restaurant Lubbelinkhof is gevestigd in een oude rietgedekte herenboerderij uit 1928, het aangrenzende Koetshuis is gebouwd in 1914. Tot 2005 is de functie van boerderij behouden gebleven.
De huidige eigenaars van Hotel & Restaurant Lubbelinkhof hebben de boerderij en landerijen gevormd tot een hotel-restaurant met behoud van vele karakteristieke kenmerken als het glas in lood, rietgedekte dak en de art deco elementen.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Dineren HighTeas Feesten Trouwen