1722
hotel


Het traditionele Steigenberger Hotel Drei Mohren (Drie Moren) is gelegen in Augsburg aan de spectaculaire Maximiliannstrasse, direct naast het Schaezlerpalais. Het hotel beschikt over een indrukwekkende kunstcollectie.

Het centraal station ligt op een loopafstand van ca. 14 minuten, het Rathausplatz en de Perlachturm liggen op ca. 5 minuten lopen. De afstand naar de Beierse hoofdstad M√ľnchen is ca. 45 minuten met de auto.

Het hotel beschikt over 131 kamers met airco en elegant meubilair Daarnaast heeft het hotel 12 zalen voor bijeenkomsten en evenementen. Het culinaire hoogtepunt van het hotel is het Gourmet Restaurant Sartory.

Historia

De geschiedenis van het Steigenberger Hotel Drei Mohren gaat ca. 500 jaar terug. Het is één van de meest traditionele hotels in Duitsland.
Sinds de opening in 1722 heeft de Drei Mohren diverse artiesten en aristocraten als gast mogen verwelkomen. De lijst met beroemdheden varieert van Casanova, Mozart, Goethe en Richard Wagner tot Koning Ludwig I en Tsaar Nicolaas I.
Na de volledige renovatie in 2012 is de uitgebreide kunstcollectie weer opgenomen in het hoofdconcept van het hotel.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Congressen Dineren Feesten