14e eeuw
boerenschuur


Het Sercotel Hotel Casa Anamaria is een romantisch hotel in de prachtige omgeving van Girona en de Costa Brava. Het hotel beschikt over 25 kamers in totaal, die zijn verdeeld over drie gebouwen: het Hotel (hoofdgebouw), La Masia de Casa AnamarĂ­a en La Caseta de Casa AnamarĂ­a.

De gebouwen en kamers zijn met zorg ingericht, waarbij de sfeer en het karakter van de originele kamers bewaard is gebleven. De lichte kamers worden omgeven door het groene landschap, akkers en bossen. De omgeving van het hotel biedt verschillende mogelijkheden voor buitenactiviteiten, wandeltochten en excursies in en rond Girona en de Costa Brava. La Masia de Casa Anamaria is het oudste deel van het hotel en is gevestigd in een voormalige boerenschuur uit de 14e eeuw. De andere twee gebouwen zijn aanzienlijk nieuwer.

Historia

De Masia de Casa Anamaria is de oudste van de drie gebouwen. Het is een voormalige boerenschuur, gebouwd in de 14e eeuw. Tegenwoordig is het een gastenverblijf. De oorspronkelijke naam van het Masia was Can Motes, het oude huis van Llovet uit Ollers, die tot de adelstand was verheven door koning Pere III. De andere gebouwen zijn veel nieuwer. Alle drie gebouwen werden in juli 2014 officieel in gebruik genomen als onderdeel van Hotel Casa Anamaria.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Dineren Trouwen Feesten Vergaderen Congressen Wellness