1872
Boerderij


Evenementenlocatie “De Bronckhorst Hoeve” is een prachtig gerestaureerde herenboerderij uit 1872 ingericht als sfeervolle locatie voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen, presentaties, bedrijfsfeesten, heisessies, teambuilding, compleet verzorgde huwelijksdag, recepties of particuliere feesten.

De landelijke ligging en het stijlvolle interieur geven een gevoel van comfort en beslotenheid. De voormalige boerderij bestaat uit vijf sfeervolle ruimtes van verschillende grootte en een adembenemende buitenentourage.

De locatie is geschikt voor zowel kleine als grote events, van 10 tot 400 personen. Een unieke plek waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix. Eigentijds, exclusief en professioneel.

De Bronckhorst Hoeve beschikt over een uitstekende keuken waar voor ieder feest of bijeenkomst de gewenste culinaire invulling kan worden gerealiseerd. Er wordt gewerkt met duurzame en biologische (streek)producten.

De Bronckhorst Hoeve ligt in Brummen, op een steenworp afstand van de hanzestad Zutphen. Prachtig en centraal gelegen in de groene omgeving tussen Apeldoorn en Arnhem. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer goed te bereiken.

Historia

De Bronckhorst Hoeve is een kolossale heerenboerderij die in 1872 werd gebouwd op de vruchtbare kleigrond langs de oever van de rivier de IJssel.
Van generatie op generatie werd het grote boerenbedrijf bestierd door de familie Wagenvoort.

Eind jaren tachtig verloor de hoeve haar agrarische bestemming en in 1998 is het pand volledig gerestaureerd en omgebouwd tot de sfeervolle evenementenlocatie zoals het nu is.

In het voorjaar van 2013 heeft de Bronckhorst Hoeve haar terrassen vernieuwd en de prachtige all seasons buitenkeuken ‘De Bronckgaerd’ toegevoegd. De sfeervolle Bronckgaerd is, zoals de naam al doet vermoeden gesitueerd in de appelboomgaard.
Kies categorie voor meer info
Vergaderen Congressen Trouwen Feesten