14e eeuw
landhuis


Hilton Sa Torre Mallorca Resort is een familievriendelijk hotel in Llucmajor, gelegen op ongeveer 15 minuten van het vliegveld Son Sant Joan Airport.
Naast het hoofdgebouw horen bij het landgoed van Hilton Sa Torre Mallorca ook een oude molen uit de 15e eeuw en de Neo-Gotische Kapel La Gran Cristiana uit de 18e eeuw.

Alle 90 kamers en suites hebben een flat screen TV, high-speed internet en de keuze voor een tweepersoons- of twin bed.

Voor bijeenkomsten en evenementen beschikt het hotel over 14 functionele zalen die voldoen aan de hoogste technische eisen. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van secretariële ondersteuning en het Business Centre.

In het Arxiduc restaurant kunt u genieten van Mediterrane specialiteiten, een drankje aan de Sa Clastra bar of van een cocktail op uw ligstoel bij de Pool Bar.

Er zijn veel activiteiten mogelijk bij Hilton Sa Torre Mallorca. Bijvoorbeeld in de Fitness Room of op de tennisbaan. In het familiebad kunt u baantjes zwemmen, of u kunt relaxen in de Sa Torre Pure Spa. De prachtige omgeving kunt u ontdekken door een fiets of auto te huren bij de receptie.

Historia

Hilton Sa Torre Mallorca Resort is gebouwd in en rond het historische en adelijke landgoed van Sa Torre uit de 14e eeuw. Het gebouw en het landgoed zijn gerenoveerd met veel aandacht voor detail, met een perfecte balans tussen de traditionele stijl van het Mallorcaanse “Finca” en de moderne en comfortabele stijl van een internationaal hotel. Andere historische gebouwen op het landgoed zijn de molen uit de 15 eeuw en de Neogotische privékapel la Gran Cristiana.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Congressen Dineren Feesten Trouwen Wellness