1450
jachtslot


Dit legendarische en sprookjesachtige kasteel is op slechts 20 minuten van de stad Salzburg gelegen, met uitzicht op een van de mooiste Oostenrijkse meren in de regio Salzkammergut, de Fuschlsee.

Het bieden van een onvergetelijk verblijf voor elke gast is altijd de missie van het historische Schloss Fuschl geweest. De balans tussen traditie en modern weerspiegelt zich in de unieke collectie werken van oude meesters die karakteristiek zijn voor Schloss Fuschl en in de kamers, die speciaal ontworpen zijn om aan de specifieke behoeften van de gasten te voldoen.

Na een drukke dag lonkt de spa van Schloss Fuschl met zijn ruimte, de harmonieuze sfeer en de elegante fin de siècle ambiance. Vanaf hier is het slechts een korte afstand naar de beroemde pier om te genieten van een verfrissende duik in het meer.

Het is hier een waar paradijs voor golfers: Naast de 9-holes golfbaan bij het hotel liggen er in Salzkammergut nog elf 18-holes golfbanen klaar voor uw hole-in-one. Liefhebbers van klassieke auto’s zijn hier ook op de goede locatie: de regio heeft meerdere klassieke auto rally’s.

Historia

Het legendarische en sprookjesachtige kasteel Schloss Fuschl werd in 1450 gebouwd als jachthuis en later gebruikt als het zomerverblijf van de aartsbisschoppen van Salzburg. Het kasteel werd wereldberoemd doordat de romantische ligging in de Sound of Music regio en bij de oevers van de Fuschlsee de ideale setting bood voor de “Sissi”-films met Romy Schneider. Door de associatie met aristocraten, keizerinnen en filmsterren is het kasteel altijd erkend als het nummer één toevluchtsoord van Oostenrijk.

Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Dineren Trouwen Feesten Golf Wellness Museaal