1910
theater


Het 4-sterren hotel Dolce Bad Nauheim straalt een onberispelijke Europese service uit en heeft een authentieke art-nouveaustijl. Het hotel is centraal gelegen aan de voet van de Taunusberg net buiten Frankfurt, waar het de ultieme locatie en het ultieme gemak biedt voor de hedendaagse zakelijke reiziger, maar ook voor toeristen.

In een decor van weelderige aangelegde tuinen, statige architectuur en met de ultra moderne faciliteiten prikkelt dit full-service hotel, resort en congreslocatie alle zintuigen van haar gasten. Een superieure keuken, een Spa en beauty salon, state-of-the-art fitness faciliteiten inclusief een binnenzwembad, Finse sauna en stoombad. In de nabije omgeving behoren een bezoek aan de golfbaan en andere recreatieve activiteiten tot de mogelijkheden.

Met meer dan 2750 m2 (29600 Sq.Ft.) “IACC Approved Function Space“, een theater in art-nouveau stijl met 730 zitplaatsen, 27 meeting rooms en alle moderne technologie zorgt het toegewijde en gracieuze personeel ervoor dat elk bezoek een inspiratie is voor lichaam en geest.
Kies categorie voor meer info
Vergaderen Congressen Hotelovernachting Trouwen Feesten Wellness Dineren