1920
garage zendstation


Industriƫle eventlocatie midden in de natuur

De Garage is een industriƫle eventlocatie. Het pand ligt midden op de Veluwe en wordt omringd door ruim 100 hectare aan bos en zandverstuivingen. Op de achtergrond vindt u het monumentale Zendgebouw van Radio Kootwijk. Een bijzondere locatie dus voor uw bedrijfsfeest, congres, vergadering, teamdag, brainstormsessie of vergadering.

Stijlvolle uitstraling, flexibele indeling

De Garage heeft een industriƫle uitstraling. Binnen heeft u de beschikking over meerdere ruimtes, voorzien van moderne inrichting in retrostijl. Bij mooi weer kunt u op het terras met overkapping genieten van een hapje, drankje, lunch, diner (buffet).

Volop outdoormogelijkheden op de Veluwe

Het prachtige natuurgebied rond De Garage leent zich voor outdooractiviteiten. Van workshops en teambuildingspellen tot diverse tours; u heeft ruime keuze in activiteiten die uw programma versterken. Verder kunt u rekenen op organisatorische ondersteuning, hoogwaardige catering en gastvrije bediening.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Garage is uitstekend bereikbaar per auto. Het pand ligt op 10 minuten rijden van de snelweg A1. Het complex beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid.

Historia

Radio Kootwijk is een voormalig zenderpark dat in de eerste helft van de 20ste eeuw een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniƫn, met name Nederlands-Indie. Het werd gebouwd vanaf 1918. Ook werden er voor werknemers woningen gebouwd, die samen het gelijknamige dorp gingen vormen. De Garage was hier een onderdeel van.
Kies categorie voor meer info
Trouwen Feesten Vergaderen Congressen