1862
hotel


Een uitzicht dat met de loop der uren verandert als het licht op zijn eeuwenoude gevels speelt! Kamers, suites, Club Lounge... elke kamer weerklinkt met het muzikale universumballetkorps en de sterren van de Opera, beroemde theaters, instrumenten, partituren, versleten teenschoenen - de magie is overal tijdens een onvergetelijk verblijf.

Beklim de twee grote trappen en volg de gangen met intieme Parijse namen - Haussmann, Rivoli, Opéra, Montmartre, Kapucijnterrassen die wachten om ontdekt te worden!

Als deze muren konden praten ... galadiners, ballen, prestigieuze recepties al sinds 1862 bijgewoond door royalty's, politici en beroemde kunstenaars. Vandaag de dag is deze elegante van geschiedenis doordrenkte omgeving uitgerust met de nieuwste technologie√ęn die essentieel zijn voor de goede werking van uw priv√©-en zakelijke evenementen.
De Ravel zaal heeft een flamboyant decor met dieprood fluweel, gouden decoraties en glinsterende kroonluchters. De Opera Ballroom biedt een adembenemende ruimte met zijn hoge koepel en de vele spiegels, allemaal sprankelend in de gloed van een majestueuze kristallen kroonluchter.
Uniek in elk opzicht, wordt deze balzaal beschouwd als een van de mooiste locaties in Parijs! De andere zalen van InterContinental Paris le Grand wedijveren in elegantie met elkaar en verlenen uw evenementen een prestige, waardoor ze eenvoudigweg onvergetelijk worden.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Congressen Trouwen Dineren