18e eeuw
2 herenhuizen


Het hotel NH Amistad C贸rdoba ligt in het historische hart van de stad, naast een synagoge uit het begin van de 14e eeuw en op slechts vijf minuten van misschien wel het belangrijkste bouwwerk van onze stad: La Mezquita-kathedraal, een bijzondere cultureel en religieus symbool in C贸rdoba en het belangrijkste monument van Al-Andalus.
De bevoorrechte locatie van het hotel vormt de toegangspoort tot de Juder铆a Cordobesa, en neemt gasten mee op een tocht door het legendarische C贸rdoba zonder auto of bus. Het NH Amistad C贸rdoba bevindt zich op slechts een paar minuten van de Alcazar de los Reyes Cristianos, een fort en paleis dat de evolutie toont van de architectuur in de stad, met tuinen die passen bij de grootte en pracht van het paleis. Aan de andere kant vind je de koninklijke stallen, waar Philips II zijn interesse in paarden uitleefde en dat nu een museum is, gewijd aan de Andalusische paardencultuur. Vlak achter het hotel NH Amistad C贸ordoba bevinden zich Los Ba帽os Califales, vaak bezocht door vorsten. De historische synagoge in de straat van het hotel is een van de meest unieke monumenten van C贸rdoba, en de enige van dit type dat behouden is in Andalusi毛. Ontdek de meest geprezen en populaire restaurants van de stad rondom het hotel.

Het hotel NH Amistad C贸rdoba bestaat uit twee 18e eeuwse herenhuizen en een aangrenzend gebouw met toegang tot Maim贸nides Plaza, en biedt in totaal 83 kamers, waaronder 茅茅n suite. Sommige kamers bieden uitzicht op overblijfselen van een oude muur van de voormalige Joodse stadswijk, het monument van Maim贸nides, of de rustige buitenpatio's. Het hotel beschikt over een caf茅bar, een fitnessruimte en een solarium met een terras, van waaruit men de kathedraaltoren kan zien.

Historia

Het hotel NH Amistad C贸rdoba bestaat uit twee 18e eeuwse herenhuizen en een aangrenzend gebouw met toegang tot Maim贸nides Plaza. De historische grens van de Joodse wijk van de stad bestaat uit een van de muren van het hotel. Sommige kamers bieden uitzicht op overblijfselen van de muur, het monument van Maim贸nides, of de rustige buitenpatio's. Bij de zorgvuldige renovatie van de gebouwen zijn het interieur van de binnenplaats in Mudejar-stijl, de neoklassieke gevel en de houtwerken plafondornamenten hersteld in hun oorspronkelijke grandeur.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Congressen Vergaderen