1920
hotel


Hotel Napoléon ligt op steenworp afstand van de Arc de Triomphe, in het hart van Parijs. De zeven verdiepingen met kleurrijke ramen van Hotel Napoléon zijn een trots voorbeeld van de Directoire stijl.

Voor business class reizigers die graag een paar heerlijke dagen in de Franse hoofdstad willen doorbrengen, biedt het hotel 102 luxueuze kamers (inclusief 47 suites) aan. Met haar unieke geschiedenis blijft het Napoléon Hotel Paris een hotel met echt karakter, dat jaar na jaar de voorbeeldige kwaliteit van de service en de welverdiende reputatie voor comfort in internationale stijl verder blijft ontwikkelen.

Historia

Het hotel is gebouwd in de jaren ’20 en werd gekocht door een rijke Russische zakenman als bruiloftsgeschenk voor het jonge Franse meisje op wie hij tot over zijn oren verliefd was geworden. Het etablissement heeft vervolgens talloze vermaarde gasten uit de high society van dat tijdperk mogen ontvangen. Als ontmoetingsplaats van twee culturen zijn er constante toevoegingen aan de decoratie van het hotel gedaan terwijl het werd doorgegeven van generatie op generatie. De artistieke smaak van de eigenaren heeft geholpen om het hotel met zijn tijd mee te laten gaan zonder de onafhankelijkheid of de familiaire huiselijke sfeer te verliezen.
Treed in de voetsporen van Errol Flynn, Josephine Baker, Ernest Hemingway, Jean Gabin, Dali, John Steinbeck en Constantijn van Griekenland en verwen jezelf met een verblijf in deze weelderige en magische omgeving.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen Congressen