18e eeuw
herenhuis


Hotel de Flandre is gesitueerd aan de 'Poel' op enkele minuten wandelen van de welbekende 'Graslei', het 900 jaar oude kasteel 'het Gravensteen' en het stadscentrum.
Het hotel bestaat uit twee gerestaureerde koetshuizen en een herenhuis uit de 18de eeuw. De prachtig uitgewerkte trap die u in het herenhuis kan zien, staat op de lijst van 'Wereld Erfgoed' en dateert uit de tijd van Napoleon. Zo biedt het Hotel de Flandre een ideale combinatie tussen modern comfort en een authentieke historische omgeving.

De 46 kamers, suites en appartementen zijn stijlvol en gezellig. Alle kamers hebben een badkamer met bad en/of douche, een haardroger, een minibar, een flat screen, airconditioning, satelliet- televisie, een kluisje en een minibar.

Er zijn vergaderfaciliteiten met een capaciteit tot 10 personen. De vergaderzaal was in het verleden een directiezaal en baadt in natuurlijk licht. De ruimte heeft een eigen open haard, wat de vergaderingen 's winters een gezellige toets kan geven.

Hotel de Flandre is onderdeel van 'Historic Hotels Ghent'. Deze groep 'Historic Hotels Ghent' omvat drie kleine hotels die eigendom zijn van een privé- eigenaar. De drie hotels zijn het Ghent River Hotel, Hotel Gravensteen en Hotel de Flandre. Alle drie zijn ze gelegen in het spectaculaire middeleeuwse stadscentrum van Gent. Elk hotel is gehuisvest in één of meerdere gerenoveerde historische gebouwen, waarvan één zelfs teruggaat tot het jaar 1518.
Kies categorie voor meer info
Hotelovernachting Vergaderen