1912
hotel
Het NH Amsterdam Schiller is een van de meest prestigieuze hotels van Amsterdam. Vroeger was dit een ontmoetingsplek voor schrijvers en kunstenaars, en de weelderige interieurs in art-decostijl van een eeuw geleden zijn zorgvuldig geconserveerd. Ook de locatie van het hotel is bijna onverslaanbaar, want het ligt aan het bruisende Rembrandtplein in het hart van de stad.

De 92 kamers zijn licht en modern. Alle kamers zijn voorzien van een opvallend hoofdeinde met daarop schilderijen van de Nederlandse kunstenaar Frits Schiller, de vroegere eigenaar van het hotel. De kamers aan de voorzijde van het hotel bieden een ongeëvenaard uitzicht over het Rembrandtplein.
De kamers aan de voorzijde hebben uitzicht op het Rembrandtplein,

Brasserie Schiller is een van de grootste trekpleisters van het hotel. Deze spelonkachtige ruimte in art-decostijl is populair onder toeristen en filmsterren. Bij mooi weer kunt u ook buiten dineren met uitzicht op het Rembrandtplein. Van maandag tot vrijdag (22.30 – 23.30) wordt de beroemde talkshow ‘RTL Late Night’ uitgezonden vanuit de brasserie. Als hotelgast bent u altijd welkom bij de uitzending (tickets op basis van beschikbaarheid)
Aankomst en Vertrek

Huidige selectie