1664
grachtenpand
Bezoekers van het museum kunnen gebruik maken van het museumcafé. Als u gaat high tea-en, betaalt u naast de high tea ook entree voor het museum (€ 12,50 p.p.). Op deze manier is uw bezoek een compleet dagje uit. Met een Museumkaart is de toegang tot het museum gratis.

Voor de high tea moet u van tevoren een tafel reserveren. U kunt van 10.00 tot 15.00 uur aan tafel.
Voor de high tea kan alleen rekening worden gehouden met vegetariërs, wanneer u dit bij reservering vermeldt en uiterlijk 24 uur van tevoren.

U kunt kiezen uit de volgende High Tea's:

TWEE GANGEN HIGH TEA
De twee gangen high tea van het Tassenmuseum bestaat uit:
Assortiment van zoete lekkernijen
Scones met clotted cream en jam
Bijpassende thee bij elke gang
Prijs: € 18,50 p.p.

DRIE GANGEN HIGH TEA
De drie gangen high tea van het Tassenmuseum bestaat uit:
Warme en koude hartige hapjes en sandwiches
Assortiment van zoete lekkernijen
Scones met clotted cream en jam
Bijpassende thee bij elke gang
Prijs: € 23,50 per persoon

FASHION TEA:
Als enige locatie in Nederland presenteert het Tassenmuseum met trots de FASHION TEA: een luxe en spectaculair vormgegeven high tea met een selectie zoetigheden geïnspireerd door de mooiste tassen uit de wereldberoemde collectie van het museum. Chanel’s klassieke 2.55, Moschino’s Let them eat cake en Dior’s roze kleuren en design zijn vertaald in delicate karamel, overheerlijke chocolade en vanille, zachte marsepein, kleurrijke framboos en passievrucht. Fashion en smaak op het hoogste niveau!

U wordt verwelkomd met een feestelijk glaasje prosecco en een amuse. Daarna krijgt u een kleine warme English pie met kip, diverse broodjes en natuurlijk een scone met echte clotted cream en jam. Daarna tovert uw tafel om tot een ware catwalk met Bette Midler’s kaneel-rode schoenen, een Chanel 2.55 vanillecake met marsepein, een Moschino bonbon met passievruchtvulling, een luchtig fruitcakeje met Dior pink frambozen en cranberry en een parelmoer macaron met Madagaskar vanillecrème.

U kiest zelf de thee die u het lekkerst vindt. Er is een ruim assortiment losse theesoorten, zoals Darjeeling First Flush, Lady Grey, bosvruchten, Chinese zwarte en groene thee met appelsmaak, verschillende soorten rooibos thee, sterrenmix, Marokkaanse muntthee, verschillende soorten groene thee en kruidenthee met venkel.
Prijs: € 45,- per persoon, inclusief een glaasje prosecco.