1520
kerk
De Grote Kerk Alkmaar is zeer geschikt voor het organiseren van diners en andere grootschalige ontvangsten, bedrijfsbijeenkomsten- en recepties, voor een re√ľnie, afscheid of jubileum, voor bedrijfspresentaties, diploma-uitreiking, wijnproeverijen of congressen en concerten. Afhankelijk van de inrichting geschikt voor maximaal 1.000 personen, maar ook voor gezelschappen van 150 gasten zijn het schip en de zijbeuken met smaakvolle aankleding aan te passen. Door het plaatsen van palmen, statafels of dinertafels is de ruimte prima te compartimenteren.

Het gebouw is goed geoutilleerd met onder andere 220 V en 380 V aansluitingen, verwarming, vrij indeelbare paneelwanden, gordijnafscheidingen, verplaatsbare podiumdelen en stoelopstellingen, licht- en geluidsinstallatie, voorzieningen voor TV-opnames en aansluitingen voor een mobiele keuken. Tevens heeft de kerk een kleine spoelkeuken beschikbaar. Het team van de Grote Kerk Alkmaar kan in overleg met u kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.
De Grote Kerk Alkmaar heeft een vaste horecapartner met een overheerlijk assortiment en gedegen ervaring in het cateren op locatie. Alle arrangementen worden voor u op maat samengesteld.

De Grote Kerk Alkmaar is de ideale locatie. Een prachtige historische omgeving en met haar centrale ligging, vlakbij meerdere parkeergarages en op 10 minuten loopafstand van Centraal Station Alkmaar, is zij goed bereikbaar.