1675
synagoge
De grondig gerestaureerde ma'amad (bestuurskamer) van de Portugese Synagoge is een authentieke, kleine regentenkamer in de Portugese Synagoge. De ruimte is te huur voor een receptie of vergadering.
De ma’amad is 45m2. Maximum aantal personen voor receptie 50, voor buffet 40 en diner 20. Catering in de ma’amad is mogelijk, maar alleen koosjere catering.

In de nieuwe ontvangstruimte bij de schatkamers van de Portugese Synagoge kan bijna alles. Een ideale ruimte voor recepties en diners maar ook voor lezingen en vergaderingen. Ook zeer geschikt voor filmvertoningen of workshops. In de ontvangstruimte van 120 m2 is ruimte voor 70 personen, voor buffet 50 en voor diner 40. Catering is hier mogelijk, alleen koosjer.

De cabana (loofhut) is een charmante ruimte van 25 m2 in de bijgebouwen van de Portugese Synagoge, ingericht door kunstenaar Eli Content. Een multifunctionele ruimte voor kleinere ontvangsten en bijeenkomsten. Geschikt voor 40 personen, voor buffet 30 en diner 20. Catering is hier mogelijk, alleen koosjer.

De zeventiende-eeuwse binnenplaats is zeer geschikt voor een besloten receptie tot ongeveer 400 personen. Omdat deze in de openlucht is, dient voor een receptie aanvullend een tent te worden gehuurd. Maximum aantal personen normaal 400, voor buffet 300 en diner 200. Catering alleen koosjer.