1520
kerk
De Grote Kerk Alkmaar biedt een sfeervolle ambiance voor diners, zowel voor kleine gezelschappen als voor grote. De catering kan u voorzien van kleine hapjes en drankjes tot aan complete, heerlijke lunches en diners. De Grote Kerk Alkmaar heeft een vaste horecapartner met een overheerlijk assortiment en gedegen ervaring in het cateren op locatie. Alle arrangementen worden voor u op maat samengesteld.

Het gebouw is goed geoutilleerd met onder andere 220 V en 380 V aansluitingen, verwarming, vrij indeelbare paneelwanden, gordijnafscheidingen, verplaatsbare podiumdelen en stoelopstellingen, licht- en geluidsinstallatie, voorzieningen voor TV-opnames en aansluitingen voor een mobiele keuken. Tevens hebben wij een kleine spoelkeuken beschikbaar. Het team van de Grote Kerk Alkmaar kan in overleg met u kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.

De Grote Kerk Alkmaar is de ideale locatie. Een prachtige, historische omgeving en met haar centrale ligging, vlakbij meerdere parkeergarages en op 10 minuten loopafstand van Centraal Station Alkmaar, is zij goed bereikbaar.