1904
magazijn spoorwegen
Het Oude Magazijn is een monumentale, industriƫle eventlocatie in het hart van Nederland. Uitstekend bereikbaar, gelegen op een industrieel spoorcomplex, inspirerend ingericht en voorzien van alle benodigde zakelijke faciliteiten. Dat maakt Het Oude Magazijn een aantrekkelijke locatie voor uw diners of bedrijfsfeesten.

Binnen biedt Het Oude Magazijn ruimte aan gezelschappen tot 250 personen. Het pand is voorzien van een warm interieur dat fraai contrasteert met authentieke industriƫle eyecatchers zoals het plafond met de zware houten balken. Het pand heeft sowieso een bijzonder dak dat veel daglicht binnenlaat en is voorzien van faciliteiten zoals wifi, een licht- en geluidsinstallatie, een vast podium en een bar.

Lunch, borrel, buffet, diner of barbecue? Het Oude Magazijn biedt hoogwaardige catering in eigen beheer. Ook kunnen zij u volledig ontzorgen met organisatieondersteuning, entertainment, workshops en teambuildingsactiviteiten. De adviseurs van Het Oude Magazijn denken met u mee en leiden u graag rond in Het Oude Magazijn.