1907
wagenwerkplaats
Een inspirerende omgeving vormt de basis voor ieder geslaagd evenement. De Rijtuigenloods is met zijn leeftijd van ruim 100 jaar een waar kroonjuweel van de industriële revolutie. Tot 1990 werden er treinen geschilderd en onderhouden. De locatie is inmiddels van alle gemakken voorzien en kenmerkt zich door de authenticiteit, de centrale ligging, vele indelingsmogelijkheden en een capaciteit van 200 tot 2000 personen.

De hoogte van circa 7,5 meter en het volop aanwezige daglicht geeft de bezoekers een ruimtelijk gevoel. Met een druk op de knop kan het daglicht worden buitengesloten wat optimaal is voor presentaties.

ZALEN
De Rijtuigenloods beschikt over twintig flexibel in te richten subruimtes waaronder diverse treinrijtuigen welke deels zijn voorzien van technische faciliteiten. Alles op 1 plek in een fantastisch gebouw!

BEREIKBAARHEID EN PARKEERGELEGENHEID
De Rijtuigenloods ligt op enkele minuten rijden van de snelwegen A28 en A1 en op 200 meter van station Amersfoort Centraal. De locatie beschikt over een eigen parkeerplaats met een maximale parkeercapaciteit van 1000 auto’s.

DUURZAAMHEID
De Rijtuigenloods verzorgt ook duurzame evenementen en beschikt over een gouden duurzaamheidscertificaat (Greenkey).