Meer informatie?
Bel 0252-714062
1913
sociëteitsgebouw
Dineren bij de Koninklijke Industrieele Groote Club is een culinaire belevenis in een sfeervolle en stijlvolle ambiance. Chef-kok Remco Hoffmeister heeft een aantal arrangementen samengesteld waarvoor hij graag een passend menuvoorstel maakt.
U kunt ook uw eigen 3-of 4-gangenmenu samenstellen aan de hand van onderstaande gerechten. Tarieven vanaf € 42,50 voor een 3-gangen menu, exclusief zaalhuur.

Menukeuzes:

VOORGERECHTEN:
Confit van eend
Met focaccia, ingemaakte appel, land cress en balsamico mayonaise

Rouleau van zalm en tong
Met een crème van aardappel, haring kaviaar en tomatensalsa

Lamsham
Met gemarineerde kastanjechampignons, couscous salade met vadouvan, krokant gebakken uienringen en een yoghurt-koriander dressing

Buffel mozzarella
Met gedroogde tomaat, kalamata olijven, rucola en balsamico mayonaise

TUSSENGERECHTEN
Bisque van schaaldieren
Met gebakken coquille, spinazie en kroepoek van rode curry

Velouté van bloemkool
Met rode quinoa, gerookte paling en kerrie olie

HOOFDGERECHTEN:
Op de huid gebakken kabeljauwfilet
Met spinazie, wortel, aardappel terrine en een beurre blanc van peterselie

Kalfsmedaillon
Met stoofpotje van kalf, aardappel gratin met truffelpuree, bospeen, asperge en courgette

USA sukade
Met jus van gerookt spek, crème van aardappel en rode biet, sjalot in balsamico, champignon en rouleau van kool (+ € 3,50)

NAGERECHTEN:
Gemarineerde ananas
Met ganache van witte chocolade en passievrucht, gel van kokos en sorbetijs van bloedsinaasappel

Wortelcake
Met crème suisse, gel van appel, limoen, steranijs en maple-walnotenijs

Kaasplateau van 3 soorten kaas
Met suikerbrood, rogge en vijgenchutney