Meer informatie?
Bel 0252-714062
1520
kerk
De Grote Kerk Alkmaar is een prachtige plek voor congressen. Afhankelijk van de inrichting geschikt voor maximaal 1.000 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk, voor iedere groepsgrootte is een mooie passende oplossing.

Het gebouw is goed geoutilleerd met onder andere 220 V en 380 V aansluitingen, verwarming, vrij indeelbare paneelwanden, gordijnafscheidingen, verplaatsbare podiumdelen en stoelopstellingen, licht- en geluidsinstallatie, voorzieningen voor TV-opnames en aansluitingen voor een mobiele keuken. Tevens heeft de kerk een kleine spoelkeuken beschikbaar. Het team van de Grote Kerk Alkmaar kan in overleg met u kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.

De Grote Kerk Alkmaar heeft een vaste horecapartner met een overheerlijk assortiment en gedegen ervaring in het cateren op locatie. Alle arrangementen worden voor u op maat samengesteld.

De Grote Kerk Alkmaar is de ideale locatie. Een prachtige historische omgeving en met haar centrale ligging, vlakbij meerdere parkeergarages en op 10 minuten loopafstand van Centraal Station Alkmaar, is zij goed bereikbaar.